De mogelijkheden van het Regionaal Talent Center

Het Regionaal Talent Centrum (RTC) ondersteunt gebruikers die regie willen nemen over hun loopbaan.

Op het RTC staat het ePortfolio centraal. Het ePortfolio is jouw persoonlijk, digitaal paspoort, waarin je jouw gegevens verzamelt: van contactgegevens tot opleiding en werkervaring, van foto’s tot relevante documenten. Kortom: jouw loopbaanbagage en ontwikkeling op één plek vastgelegd. 

Het RTC heeft nog meer te bieden: Het maken van een loopbaan- of persoonlijk ontwikkelplan begint met het krijgen van zelfinzicht. Bij de rubrieken Aan de slag en Loopbaanwinkel tref je instrumenten en dienstverlening aan die je hierbij ondersteunen. Het verkregen zelfinzicht komt je ook van pas bij het invullen van je ePortfolio. 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij de rubriek Vacatures vind je een breed scala aan vacaturebanken, inclusief netwerkvacatures met digitale matching op basis het ePortfolio. Bepaal zelf of je met dit profiel gevonden wilt worden door je eigen en/of andere werkgevers. 

 

Aanmelden/Inloggen en ga direct aan de slag met je loopbaan.

 


Veel plezier op het Regionaal Talent Centrum van Baandomein!

Logo -Baandomein -hoge -resolutie - (1)

RTC voor werkgevers

Voor werkgevers aangesloten bij Stichting Baandomein is er een werkgeversportaal RTC ingericht. Het werkgeversportaal biedt werkgever de mogelijkheid vacatures te plaatsen en met behulp van de talentenzoeker op basis van digitale matching op zoek te gaan naar potentiële werknemers.

Vragen en/of opmerkingen?

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het contactformulier 
of telefonisch - tijdens kantooruren - onder nummer (06) – 254 862 60.